Projecten

  – heden 

Project Special Work bij Zorgwonen B.V.  Account Manager, Website en Social Media 

Werkzaamheden

Soortbedrijf

Zorgwonen is een innovatief woon-zorgconcept voor hulpbehoevende ouderen. Het beleid van de overheid waarin ouder zo lang mogelijk thuis te blijven wonen waarbij de huidige woning nog niet geschikt zijn speelt Zorgwonen in met het woon-zorgconcept. Zorgwonen is een ‘aanklikbaar’, vergunningsvrije woon-zorg unit inclusief zorgtechnologie en doorschakeling naar zorgcentrale.

Zorgwonen heeft als enige aanbieder in Nederland een totaal ontzorgingsconcept ontwikkeld voor een zelfstandige woning die gemakkelijk (‘aanklikbaar’) aan de bestaande woning bevestigd kan worden. De woning is voorzien van en voorbereid voor alle mogelijke zorgtechnologie en demotica. De op deze manier tot stand gekomen uitbreiding van uw woning is volledig aangepast voor een hoge kwaliteit verzorging.

Daarnaast is de zorgwoning voorbereid op een toekomstige zorgvraag. Zo heeft u een levensloopbestendige woning die voorzien is van alle gemakken en technieken die het mogelijk maken dat de gewenste zorg bij u thuis gegarandeerd is. Uw woning blijft een thuis voor diegenen die er wonen en u kunt blijven zorgen voor diegene die u lief heeft zonder daarvoor gescheiden te moeten leven. Op het moment dat de zorgwoning niet meer gebruikt gaat worden is deze weer te verwijderen en de woning weer in originele staat terug te brengen.

 

Project Special Work bij Pebble Green Systems Adviseur Zonnepanelen en Zonnecollectoren

Werkzaamheden

Soortbedrijf

 

Project Special Work bij Vestia Applicatiebeheer en Database beheer

Werkzaamheden

Soortbedrijf

 

Project Special Work bij TWB, Thuiszorg met Aandacht Project Manager & Interim Manager ICT

Werkzaamheden

Soortbedrijf